diumenge, 12 d’octubre del 2008

Anàlisis del temps

L'obra de Maria Rosa esta dividida en tres actes, aquesta no segueix el dia a dia, sinó que trobem salts en el temps:

L'obra de Maria Rosa esta dividida en tres actes, aquesta no segueix el dia a dia, sinó que trobem salts en el temps: Durant el primer acte ja estan construint la carretera, culpen a l'Andreu per la mort del capatàs, a aquest l'envien a Ceuta, a la presó. Aquest acte acaba amb la tràgica mort de l'Andreu.
El segon acte, passen 15 mesos després de la mort de l'Andreu, la Maria Rosa no aconsegueix superar la mort del seu marit. Poc a poc s'adona que esta enamorada d'en Marçal, però ella no vol ser infidel al seu marit i evita al Marçal. Però ell convençut del que vol posa en compromís a la Maria Rosa. Mentre tant, els altres treballadors de la carretera intenten que els paguin la quinzena.
Finalment, al tercer acte, els paguen la quinzena i ja han acabat de construït la carretera. En Marçal i la Maria Rosa es casen i, o celebren tots junts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'obra de Maria Rosa està dividida en tres actes, aquesta no segueix el dia a dia, sinó que trobem salts en el temps:
Durant el primer acte ja estan construint la carretera, culpen a l'Andreu per la mort del capatàs, a aquest l'envien a Ceuta, a la presó. Aquest acte acaba amb la tràgica mort de l'Andreu.
Del primer al segon acte passen 15 mesos. Després de la mort de l'Andreu, la Maria Rosa no consegueix superar-ho. Poc a poc s'en adona que està enamorada d'en Marçal, però ella no vol ser infidel al seu marit i evita al Marçal. Ell, convençut del que vol, posa en compromís a la Maria Rosa. Mentres tant, els altres treballadors de la carretera intenten que els paguin la quinzena.
Finalment, al tercer acte, els paguen la quinzena i acaben de construir la carretera. En Marçal i la Maria Rosa es casen i, ho celebren tots junts.